UPDATE: Blăjean strivit de un copac în pădurea din apropiere de Lunca Târnavei

Spread the love

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Blaj, a decedat după ce a fost strivit de un copac în pădurea ce aparţine satului Lunca Târnavei, comuna Şona.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul dorea să adune lemne din pădure pentru gospodăria proprie. În zona în care s-a petrecut tragicul eveniment, se afla un alt bărbat, angajat al unei firme care execută lucrări de tăiere de arbori. Unul din copacii tăiaţi a căzut pe bărbatul din Blaj, iar în urma impactului, acesta a suferit leziuni grave şi a decedat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “agenţii Postului de Poliţie Şona au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că pe raza comunei Şona, sat Lunca Târnavei, într-o exploataţie forestieră, a avut loc un incident în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.

În urma verificărilor efectuate de către echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Blaj s-a stabilit că T.C., de 50 de ani, din  judeţul Mureş, în timp ce desfăşura cu drujba activităţi de defrişare în locul numit „La cioara” de pe raza comunei Şona, nu l-a observat pe T.V., de 56 de ani, din municipiul Blaj, care se afla în zonă pentru a tăia pari pentru vie, acesta fiind surprins de arborele doborât,  accidentându-l mortal.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpa”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 din Noul Codul Penal.”

Comentarii

Comentarii