Un tânăr din Cenade a fost prins rapid de poliţişti după ce a furat maşina unui blăjean

Spread the love

Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată, sâmbătă după-amiaza, prin 112, de către un cetăţean din Blaj, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul ce era parcat pe strada Principală din comuna Cenade. Hoţul a fost găsit în trafic în mai puţin de o oră de la comiterea faptei.

Poliţiştii din zona Blajului au luat imediat măsuri pentru identificarea autoturismului furat şi a autorului furtului şi după circa 40 de minute de la sesizarea faptei, un echipaj de poliţie l-a reperat în trafic, pe raza localităţii Valea Lungă iar la intrarea în municipiul Blaj autoturismul a fost oprit.

La volanul acestuia se afla C.A., de 24 de ani, din comuna Cenade, care a sustras autoturismul, profitând de faptul că acesta a fost lăsat neasigurat şi cu cheile în contact.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au luat faţă de C.A. măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pe numele său fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi conducere fără permis.

În data de 29 iunie a fost prezentat Judecătoriei Blaj care a dispus cercetarea lui sub control judiciar.

Comentarii

Comentarii