Trust de presă pentru oamenii de afaceri din județul Alba.

Spread the love

Un antreprenor lansează un trust de presă pentru oamenii de afaceri din județul Alba.

Trustul va fi compus dintr-un post de radio, o revistă, un ziar tipărit la nivel județean, șase publicații online și 12 pagini de social media.

’’Suntem de peste 20 de ani pe piața media din Alba.

Ca agenție de publicitate am creat sute de campanii publicitare și am avut parte de sute de clienți mulțumiți, dar vremurile se schimbă, oamenii caută informația din mai multe canale media, iar pentru a avea clienți pe deplin mulțumiți, noi trebuia să controlăm aceste canale media, pentru a exploata la maximum valoarea lor.

De exemplu, un antreprenor din Sebeș vrea să dea un anunț de angajare în Sebeș.

În acel moment, noi îl vom direcționa spre canalele noastre locale din acea zonă.

În cazul în care același antreprenor din Sebeș dorește angajați din Aiud sau comunele învecinate, îl vom direcționa spre canalul media din Aiud.

E foarte important să știi spre ce canal media să direcționezi un antreprenor, iar din această cauză am ales să creăm Platforma Media Alba, platformă care va acoperi tot județul Alba .

Platforma va cuprinde un post de radio, Radio Orion Sebeș-Alba, o revistă, Revista Alba100%, un ziar tipărit la nivel județean, Ziarul Apulum, șase publicații online, ziarulapulum.ro, sebesanul.ro, blajanul.ro, ziaruldeaiud.ro, cugireanul.ro, ziarulmotilor.ro și 12 pagini de social media.

Informațile live vor fi destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite. Preconizăm că, săptămânal, informația va ajunge la peste 75% din persoanele dornice de informație de pe raza județului Alba și nu numai.” a precizat  C.E.O Platforma Media Alba

Post-ul Trust de presă pentru oamenii de afaceri din județul Alba. apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii