Tragedie – Un bărbat a murit după ce camionul pe care îl conducea s-a ciocnit cu un tren (foto)

Marți, 12 noiembrie, în jurul orei 8.25, Detașamentul de Pompieri Aiud, în cooperare cu Detasamentul Alba Iulia a fost solicitat să intervină pentru descarcerare și acordare prim ajutor medical la un accident produs între un camion și un tren (Tren Regio cu ruta Sighișoara – Cluj format din locomotivă si două vagoane) pe raza localității Beldiu.

Forțe alocate: 3 ASAS, 1 Descarcerare, 1 SMURD B2, 1 ambulanta SAJ.

În urma impactului șoferul camionului a rămas încarcerat și s-a intervenit pentru eliberarea acesuia dintre fiarele contorsionate.

Din nefericire, după ce a fost descarcerat, șoferul prezenta leziuni traumatice incompatibile cu viața și a fost declarat decedat.

Din rândul pasagerilor trenului, o persoană a fost asistată medical în urma unui Traumatism Cranio Cerebral minor și trei persoane prezintă atac de panică. Victima cu TCC va fi transportată la CPU Aiud iar cele 3 persoane cu atac de panică au refuzat transportul la spital și au rămas la fața locului.

foto ISU Alba

Post-ul Tragedie – Un bărbat a murit după ce camionul pe care îl conducea s-a ciocnit cu un tren (foto) apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *