Strategie inedită pe timp de criză: un produs la preț corect, 2 produse de 10 ori mai scump!

Spread the love

Marketplace negociat.ro a acceptat propunerea unui vânzător de a îi accepta strategia pentru vânzarea produselor pentru dezinfecție. Acesta a dorit să limiteze vânzarea produselor către „băieții deștepți” care cumpără ieftin și vând de zeci de ori mai scump.

Pentru a evita această cauză, dar și pentru a îndemna populația să cumpere responsabil, vendorul a făcut următoarea ofertă: 1 sticlă de spirt, preț 7 lei, două sticle de spirt 70 de lei.

Strategia e simplă: cu cât comanzi mai multe, cu atât e mai scump. Chiar dacă stocul s-a epuizat în câteva minute nimeni nu a optat să cumpere mai multe sticle de dezinfectat pe bază de alcool, dar prin această metodă s-a limitat accesul afaceriștilor „minune”, dar și cumpărătorii au fost mai responsabili.

O astfel de strategie ar trebui aplicată și în marile lanțuri de magazine. De exemplu, un kg de făină la prețul de 4 lei, 2 kg 40 de lei, și așa mai departe.

Dacă ești de aceeași părere cu noi, dă mai departe!

Post-ul Strategie inedită pe timp de criză: un produs la preț corect, 2 produse de 10 ori mai scump! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii