Sorin Corpodean şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al AJF Alba

Spread the love

Sorin Corpodean şi-a depus, la ședința Biroului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba, oficial demisia. Drept urmare, la ședința Adunării Generale Ordinare, convocată pentru data de 22 februarie 2015, se va decide ziua în care se va organiza Adunarea Generală de Alegeri pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Alba.

Sorin Corpodean a declarat încă înainte de a şti decizia Curţii de Apel Piteşti în ce priveşte doasrul mită pentru arbitrii că va părăsi conducerea AJF Alba dacă va fi condamnat. Acesta a declarat că nu este vinovat de acuzele ce ise aduc prezentând în acel moment şi dovezi.

“Așa cum am zis, m-am întors la familie !!!!!! …. decizia Curții de Apel Ploiești , a făcut posibil ca demisia mea din funcția de președinte al AJF Alba să fie masa Biroului Executiv, care se întrunește în ședința convocată acum două săptămâni! țin să le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat în cei 20 de ani, dar mai ales celor care m-au ajutat să fac lucruri deosebite pentru fotbalul amator din județul Alba … în toți acești ani !!!” a declarat Sorin Corpodean.

Fostul mare arbitru internaţional a primit în dosarul mită pentru arbitrii 4 ani de închisoare cu suspendare. Păcat de decizia lui Sorin Corpodean de a demisiona deoarece sub conducerea sa fotbalul judeţean s-a dezvoltat foarte mult iar în acest moment situaţia la AJF Alba este una mai mult decât încurcată. Fără preşedinte şi fără bani de la CJ Alba…instituţie ce a decis să nu mai finanţeze fotbalul judeţean

Cel mai probabil demisia lui Sorin Corpodean va atrage la rândul ei şi demisia celorlalţi din conducerea AJF care i-au fost aproape.

Comentarii

Comentarii