Sfârșit tragic – Un tânăr din Alba s-a aruncat de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din capitală

Spread the love

Marți, 8 ianuarie, în jurul orei 19, un bărbat în vârstă de 33 de ani, originar din județul Alba, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental din București, unde era cazat.

Din primele investigații reiese că bărbatul se cazase la Hotelul Intercontinental cu puțin timp înainte de incident și că personalul hotelului a fost alarmat chiar de tatăl acestuia, care își auzise fiul amenințând că se va sinucide, după o ceartă cu soția, la telefon. 
Angajații hotelului s-au deplasat de urgență în camera unde tânărul era cazat și au găsit-o goală, cu fereastra larg deschisă.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit pe terasa de la etajul 3 a clădirii. Din nefericire, echipajul medical sosit la locul tragediei nu a putut să facă altceva decât să constate decesul.
Cazul acestei sinucideri a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei care va investiga circumstanțele în care a avut loc această nenorocire.

sursa observator.tv

Post-ul Sfârșit tragic – Un tânăr din Alba s-a aruncat de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din capitală apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii