Sebeș – Mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală, percheziționate de angajați ai IPJ Alba

Marți, 5 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, efectuează 3 percheziţii, toate în municipiul Sebeş, judeţul Alba. Vizate de aceste percheziţii sunt persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu bugetului de stat de peste 980.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Activitățile se desfășoară la locuinţa a două persoane bănuite de evaziune fiscală, la sediul societăţii administrată de acestea şi la un punct de lucru aparţinând aceleiaşi societăţi, care are ca principal obiect de activitate servicii de transport.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2011 – 2015, cei doi administratori ai societăţii ar fi înregistrat în contabilitate achiziţii fictive de piese auto.
Poliţiştii vor pune în executare două mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
La percheziţii, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice sunt sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.

Post-ul Sebeș – Mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală, percheziționate de angajați ai IPJ Alba apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *