Prins fără permis şi cu numerele provizorii de circulaţie expirate

Spread the love

masina-politie-rutiera-300x296Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Blaj, aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Piaţa 1848 din municipiului Blaj de către Alexandru S.H. (27 ani) domiciliat in municipiul Blaj, județul Alba,

Procedând la verificarea documentelor şi interogarea bazelor de date ale poliţiei s-a constatat că Alexandru S.H. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar numerele provizorii de circulaţie montate pe autoturism sunt expirate din data de 02.05.2013.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care faţă de Alexandru S.H. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,punerea în circulație a unui autovehicul …, neînmatriculat sau neînregistrat”, pedepsită de art. 85, alin.1 din O.U.G. 195/2002 rep. şi ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul … de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, pedepsită de art. 86, alin.  1 din OUG 195/2002 rep.

Comentarii

Comentarii