Plan secret NATO”Îi invităm pe ruşi în UE, prin drumul de la Alba spre Sebeș”!

Spread the love

NATO, SUA, UE au un plan secret prin care ar pune capăt unui eventual război chiar înainte ca acesta să înceapă.

Astfel, portivit unor documente secrete, NATO face tot posibilul ca eventuala invazie a Uniunii Europene de către Rusia, să înceapă prin România, mai precis pe drumul dintre Alba Iulia și Sebeș.

” Dacă fac imprudenţa să intre de la Alba spre Sebeș, ruşii îşi dau singuri foc la valiză. În doar o săptămână de la invazie, tancurile ruseşti vor fi pur şi simplu puse pe butuci de acest drum. Nu au cum să reziste la gropile existente. Ca să nu mai vorbim de faptul că unele tancuri ar putea fi înghiţite cu totul de craterele de pe Drumul European 81.” șe arată în raportul oficial secret al NATO.

Mai mult, oficialii alianţei nord-atlantice prevăd chiar o dispariţie a tancurilor ruseşti, nu doar o defectare a acestora.

„Se ştie că albaiulienii și sebeșenii sunt specialişti în fier vechi. Orice tanc care se împotmoleşte într-o groapă de pe E81 mai are practic o singură săptămână de viaţă. Afaceriștii de fier vechi îl vor tăia şi îl vor topi bucată cu bucată, în timp record”, a declarat un oficial NATO.

Post-ul Plan secret NATO”Îi invităm pe ruşi în UE, prin drumul de la Alba spre Sebeș”! apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii