Peste 850 de absolvenţi din Alba vor trece din nou prin emoţiile Bacalaureatului

Spread the love

Peste 850 de candidaţi din judeţul Alba s-au înscris la sesiunea din toamnă a examenului de bacalaureat. Cei mai mulţi dintre aceştia, mai exact un total de 486 vor susţine examenul la Limba şi Literatura Română. Cea de-a doua sesiune a bacalaureatului va începe în data de 18 august cu evaluarea competenţelor digitale după care în data de 25 august sunt programate să înceapă examenele scrise. Rezultatele vor fi afişate în 4 septembrie.

Potrivit inspectorului şcolar Dan Cherecheş pentru sesiunea din toamnă a examenului de bacalaureat sunt înscrişi un total de 859 de candidaţi. Cei mai mulţi. 486, vor susţine examenul la Limba şi Literatura Română. Pentru matematică s-au înscris 374 candidaţi, pentru biologie 376, pentru geografie 76, pentru istorie 38 iar pentru fizică 27.

Pe lângă aceştia mai sunt aşteptaţi alţi 385 de elevi care nu au intrat în prima sesiune din cauza corigenţelor. Aceştia se vor putea înscrie la bacalaureat în data de 8 august după aflarea rezultatelor de la corigenţele care vor avea loc în perioada 5-7 august.

Citeşte mai multe pe www.ziarulapulum.ro.

 

Comentarii

Comentarii