Kenny Larkin şi Dan Andrei vor fi prezenţi la Blaj aLive 2014

Spread the love

Cei care vor lua parte la La Blaj aLive vor avea parte de Detroit Techno de cea mai bună calitate, sâmbătă noapte la Scena Electronică, dirijat de Kenny Larkin, main act la butoane. Artist cu greutate în comunitatea clubbing din România, a petrecut revelioane, Arene Romane și cele mai importante evenimente muzicale din Carpați unde se cerea un DJ legendar, dansant, amuzant, cu poftă de viață, de techno și de jazz.

Primul DJ local ca origine și foarte apreciat la nivel internațional, Dan Andrei știe ce face și a urcat rapid în topurile de gen. Activează de cinci ani pe scena muzicii electronice, chiar dacă de multe ori se poziționează împotriva ei și se lasă influențat din multe zone muzicale, de la rock la hip hop, soul, funk sau trip hop.

Prețul unui abonament simplu, valabil pentru cele 2 zile de festival este 30 de lei, iar prețul unui pachet ce include camping este de 50 de lei, însă într-un număr limitat. Biletele sunt disponibile atât în rețelele MyTicket și Eventim, cât și pe platformele iabilet.ro și shop.artmania.ro. Pentru informații detaliate vă așteptăm pe blajalive.ro și facebook.com/blajalive.

Blaj aLive este un proiect inițiat de către Bosch-Rexroth, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj și Consiliul Județean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.

Comentarii

Comentarii