Ioan Dîrzu:”SOLICIT Guvernului Orban și ministrului Costache să se implice de urgență în susținerea echipei de la OncoGen Timișoara pentru testarea vaccinului pentru Covid19!”

eeee

Postare a deputatului PSD de Alba, Ioan Dîrzu:

”SOLICIT Guvernului Orban și ministrului Costache să se implice de urgență în susținerea echipei de la OncoGen Timișoara pentru testarea vaccinului pentru Covid19! Astăzi pentru crestini este o zi mare, Buna Vestire . Poate fi o zi mare.
Poate fi o șansă istorică a României!
Echipa de profesioniști de la OncoGen este recunoscută pentru cercetarea avansată în domeniul oncologiei și epidemiologiei!
Guvernul PNL să contacteze de urgență echipa și să o susțină cu tot suportul logistic și financiar!
Guvernul PNL știa de epidemie/pandemie încă din ianuarie 2020 și nu au luat nicio măsură pentru a evita sau măcar pentru a reduce numărul de îmbolnăviri. Nu era normal să aloce fonduri pentru cercetare și inovare, în găsirea unor soluții anti #coronavirus???
La ordinea zilei, până acum 2 săptămâni, chestiunea stringentă erau alegerile anticipate.”

Post-ul Ioan Dîrzu:”SOLICIT Guvernului Orban și ministrului Costache să se implice de urgență în susținerea echipei de la OncoGen Timișoara pentru testarea vaccinului pentru Covid19!” apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *