Drumuri Alba va construi cea mai mare groapă din asfaltul unui drum european

Spread the love

Planuri măreţe! În 2019, judetul Alba se va putea mândri cu faptul că va avea cea mai mare groapă din asfaltul unui drum european.

Planul de incompetenţă şi spart bani aiurea al celor de la drumuri Alba fiind bine pus la punct în acest sens.

Cum asfaltul de pe drumuri se degradează constant, în fiecare zi înflorind câte o nouă gropiţă, specialiştii din cadrul institutiei spun că încă nu s-au decis asupra zonei în care nu vor face niciun fel de asfaltare, pentru a lăsa groapa să crească cât mai frumos şi prezentabil. „Nu ştim încă exact, dar sunt câteva zone, cu potenţial, in sepecial drumul dintre Alba Iulia si Sebes. Sperăm că odată cu venirea unui nou val de frig şi, Doamne Ajută, nişte zăpadă, vom putea să aruncăm justificat nişte cantităţi de sare pentru a grăbi procesul de deteriorare“, spune unul dintre specialişti.

Planul este ca noul crater-vedetă să măsoare cel puţin 4-5 metri în circumferinţă şi, cu puţin noroc, o adâncime de minimum 2 metri. „Este o altă modalitate prin care ne putem promova judetul.

Aţi văzut cum de fiecare dată când apare câte o groapă imensă se vorbeşte peste tot la ştiri? Ei bine, despre groapa noastră se va vorbi în toată lumea!“, a declarat şeful de proiect Dorel Habarnimicus.

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Post-ul Drumuri Alba va construi cea mai mare groapă din asfaltul unui drum european apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii