Doi tineri din Roșia de Secaș care au băgat un om în spital, reținuți pentru vătămare corporală

Spread the love

Luni, 22 octombrie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore doi tineri, de 20 şi 26 de ani, ambii din localitatea Ungurei, comuna Roşia de Secaş, ce sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracțiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte sesizate poliţiei în seara zilei de 21 octombrie 2018.

Se pare că cei doi tineri în seara zilei de 21 octombrie 2018, în jurul orei 20, în timp ce se aflau în faţa unui imobil din localitatea Ungurei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, l-ar fi agresat pe un bărbat de 34 de ani, din localitate, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Ulterior victima a fost transportată la spitalul din Blaj de unde a fost transferată la un spital din municipiul Cluj Napoca şi supusă unei intervenţii chirurgicale.

În cursul zilei de marți, 23 octombrie, cei doi reţinuţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Post-ul Doi tineri din Roșia de Secaș care au băgat un om în spital, reținuți pentru vătămare corporală apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii