Deputatul PSD Ioan Dîrzu vrea moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban și suspendarea președintelui Iohannis!

Joi, 21 mai, invitatul emisiunii ” La ordinea zilei” de la Radio HIT FM Alba, 88,6 FM a fost deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu. Cu această ocazie, Ioan Dîrzu a făcut o serie de declarații interesante în contextul sanitar, economic și politic actual

”Majoritatea din Parlament trebuie valorificată în interesul oamenilor. Ce aș face eu? După încheierea stării de alertă (exagerată din punctul meu de vedere) ar trebui depusă o moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban, și ar trebui pus un guvern care să facă lucrurile mai bune. Aș compara guvernarea PNL cu ultimele luni de guvernare PSD. Și să vedeți că nu se compară. Și aș mai face un lucru: l-aș suspenda pe preşedinte Iohannis. Pentru tot ce a făcut în ultima vreme. Cred că se uită la poporul român cu ciudă, cu o răutate care îmi aduce aminte de altceva.” a spus Ioan Dîrzu.

Post-ul Deputatul PSD Ioan Dîrzu vrea moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban și suspendarea președintelui Iohannis! apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *