Contact

Telefon:0762433701
[cool-fb-chat]

One Comment on “Contact”

 1. DR. IOAN ALEXANDRU ORDEAN: DEZVOLTARE A UNUI VIITOR REALIST… SI OPTIMIST YX… PESIMIST XX… IN CAZUL VOSTRU… AL SOCIETATILOR HUMANOIDE:

  1) DACA YX HETERO…VA SUNT SUPERIORI FINTELECTUAL, FIZIC SI 98 % DIN CAZURI PSIHIC… PE CINE AR ALEGE IN CAZUL UNUI VIITOR IN CARE MASINILE ARE AVEA NEVOIE DE FORTA DE MUNCA SI RAZBOAIE ?!

  A) EXTINCTIA VOASTRA A TUTUROR CARACTERELOR XX ASA CUM VA CUNOASTETI… DE CE ?!

  I) NU ESTE NEVOIE CA EU SA FIU CEL CARE VA VA STERGE DE PE HARTA TERREI… VOI FEMEILE, XX… ATI FOST CAPABILE A MENTINE UN ECHILIBRU SOCIAL… INTRE EVOLUTIA XY SI XX… DOAR PRIN FAPTUL DE A FI NECESARE REPRODUCERII… DAR DACA O INSTITUTIE GUVERNAMENTALA… INVENTEAZA O CLONARE ATAT DE PERFECTIONATA INCAT… AR INLOCUI VIATA INTRAUTERINA, FARA RISCURI, ESECURI… SI REALIZATA LA SCALA GIGANT… CU TIMP GESTATIONAL DE 1 LUNA ?!

  II) DE CE V-AR MENTINE CARACTERELE FEMININE… ?! NU AR NECESITA NIMENI O XX REBELA, IMPERFECTA, SLABA FIZIC, CARE AR PREZENTA DEZECHILIBRE HORMONALE SI MENSTRUATII LUNARE… INCHIPUITI- VA UN SINGUR CLICK DE BUTON SI APARE FEMEIA PERFECTA… CREDETI CA UN TOCILAR DE LABORATOR NU S- AR RAZBUNA ASTFEL PE VOI, MAI ALES DACA O VIATA INTREAGA V- ATI BATIT JOC DE EL… VA CREA O XX PERFECTA, REPROGRAMABILA CEREBRAL… O XX REALISTA IN LOC DE GONFLABILE ! O VA PREZENTA ATUNCI INTREGII LUMI XY SI VOI VETI FI SUBSTITUITE !

  III) ORICAT DE RAZBOINICE VRETI A PARE… NU REPREZENTATI UN RANDAMENT SUPERIOR XY – ILOR… DACA AR FI CAPABILI A IMBUNATATI GENETIC O XX… INCHIPUITI- VA UN… XY… PERFECTIONAT: UNUL OBISNUIT A SUPRAVIETUI SINGUR, A NU SIMTI NECESITATI INSTINCTUALE PRIMODIALE… REPRODUCERE… SI SOCIALIZARE !

  IV) SENTIMENTAL, DESI VRETI A PARE MAI DURE… IN CAZ DE RAZBOI NU SUNTETI… IN CAZ DE MUNCA FIZICA INTENSA NU SUNTETI… IN CAZ DE REZISTENTA ORGANICA NU SUNTETI !

  V) UN GUVERN NU AR INVESTI IN ESEC… VOR DORI PERFECTIUNE: VA VOR EXTINGE PROPRII VOSTRII VECINI XY… NU- I NEVOIE SA INTERVIN EU !

  VI) DESI NU RECUNOASTETI, CEI CARE DOMINA LUMEA SUNT XY… CATE SECRETE DE STAT POT ASCUNDE XY CELOR XX ?!

  VII) DE CE AR TRADA XY CEVA CELOR… XX… ?! RAZBOI DE ATITUDINE INTRE GENURI A EXISTAT DE CAND LUMEA… ! CREDETI CA UN XY PERFECTIONAT, CARE POATE, DACA… AR DORI O XX… SI AR FI CAPABIL A OBTINE-O CA PE UN ARTICOL ELECTROCASNIC… SUPUSA, PSIHOLOGIC REPROGRAMABILA, CARE SA REZOLVE TOATE CELE NEDCESARE CASEI SI UNUI XY… V-AR MAI DORI ACESTIA PE CELE XX DE ASTAZI… CONTEMPORANE ?! MAI ALES DACA PRIN LEGE CELE XX AR FI DISPENSABILE ?!

  VIII) AFARA CELOR TOCILARI DE LABORATOR… CATI XY INAINTE SI DUPA UN DIVORT VA URASC ?! DACA ACESTIA SUNT SEFII, DIRECTORII UNOR CORPORATII GIGANT… SI AR INVESTI IN ASTFEL DE PROIECTE… SI CHIAR SUNT IMPLICATI ACTUALMENTE… CREDETI CA NU SE VOR RAZBUNA… ATUNCI CAND VA FI POSIBIL ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *