Coliziune mortală între un autoturism și un autotren pe A1, între Sebeș și Orăștie

Spread the love

Joi, 10 ianuarie, în jurul orei 4.15, pe Autostrada A1, între Sebeș și Orăștie a avut loc un grav accident de circulație în care au fost implicate
un autoturism și un autotren și în urma căruia două persoane au decedat.

În urma apelului de urgență 112, la locul accidentului s-a deplasat un echipaj al Gărzii de intervenție Sebeș format dintr-o autospecială, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

În urma coliziunii dintre autoturism și autotren au rezultat patru victime, dintre care două din nefericire au decedat și doua persoane au avut nevoie de îngrijire medicală.
Victimele declarate decedate de echipajul SMURD au fost pasagerul din dreapta și cel de pe bancheta din spate și se pare că au avut ”leziuni incompatibile cu viața”. Dintre răniți, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba pentru asistență medicală, în timp ce conducătorul autotrenului de marfă a refuzat transportul la spital.

Până la degajarea carasabilului și încheierea anchetei Poliției Rutiere, circulația rutieră a fost blocată pe sensul de mers pe care a avut loc accidentul.

Post-ul Coliziune mortală între un autoturism și un autotren pe A1, între Sebeș și Orăștie apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii