Cenade – Bărbat reținut 24 de ore de polițiști după ce a lovit un membru al familiei

Spread the love

La
data de 7 ianuarie 2020, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală
Blaj au intervenit la o locuință din localitatea Cenade unde a fost
reclamată o faptă de lovire.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 46 de ani, din județul Suceava, care locuiește fără forme legale în Cenade, pe fondul unor neînțelegeri legate de proprietate, l-ar fi agresat pe un bărbat din familie, lovindu-l cu pumnul în zona feței.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat și că agresorul deținea, la locuința din comuna Cenade, o pușcă de tir sportiv cu aer comprimat și 822 de proiectile, fără a fi autorizat în acest sens.

Arma de tir și muniția aferentă au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, iar față de bărbatul de 46 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În cursul zilei de miercuri, 8 ianuarie 2020, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările
sunt continuate.

Post-ul Cenade – Bărbat reținut 24 de ore de polițiști după ce a lovit un membru al familiei apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii