Cazul jafului de la benzinăria din Blaj la un pas de rezolvare

Cazul jafului d de la o staţie Peco din Blaj din luna noiembrie este pe cale să fie rezolvat. Conform reprezentanţiilor IPJ Alba în această dimineaţa 60 de poliţişti de la IPJ Alba şi IPJ Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează 10 percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Activităţile vizează domiciliile a 10 persoane din localităţile Sovata, Chibed şi Sărăţeni, judeţul Mureş.

“În cauza investigată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, există suspiciunea rezonabilă că în noaptea de 21/22.11.2014, în jurul orelor 01.50, patru dintre persoanele vizate, profitând de faptul că angajata unei staţii de carburanţi din Blaj a ieşit din incinta staţiei, au imobilizat-o şi au sustras dintr-un seif suma de 22.400 lei, bani proveniţi din încasări.

Azi, 27 ianuarie a.c., urmează să fie puse în executare mandatele de aducere emise pe numele celor 4 persoane bănuite de comiterea faptelor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal şi pe numele altor 6 persoane care urmează să fie audiate în calitate de complici sau martori.

La această acţiune participă poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din I.P.J. Alba care sunt sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Serviciilor de Operaţiuni Speciale Alba şi Mureş” se arată în comunicatul de presă al IPJ Alba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *