Blaj – Amenzi de 61685 de lei în urma unei acțiuni a IPJ Alba

Spread the love

Joi, 6 decembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul Arme, Explozibili şi Substanțe Periculoase, Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Poliţia Municipiului Blaj au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Blaj şi în localităţile rurale arondate municipiului.

La acţiune au participat, în total 71 de poliţişti de ordine publică, rutieră, criminalistică şi investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de 10 jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi 12 poliţişti locali din cadrul Primăriei Blaj.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 226 de persoane şi au fost controlate 50 de societăţi comerciale.  S-a mai urmărit identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 178 de autovehicule.

În plus, au fost constatate 132 abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 61685 lei, din care 10 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 99 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost reţinute 8 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Post-ul Blaj – Amenzi de 61685 de lei în urma unei acțiuni a IPJ Alba apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii