Blaj – Acțiune de amploare a IPJ Alba în municipiu și localităţile rurale arondate

Spread the love

Joi, 10 ianuarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Municipiului Blaj au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Blaj şi în localităţile rurale arondate acestuia.

La
acţiune au participat, în total, 52 de poliţişti de ordine
publică, rutieră, investigaţii criminale, criminalistic şi ai
Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Cu
ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 171 de persoane şi au
fost controlate 8 societăţi comerciale.

S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 116 autovehicule.

Poliţiştii
au constatat 9 infracţiuni, din care 3 de natură judiciară şi 6
silvice, au identificat şi reţinut 3 persoane bănuite de
săvârşirea a 10 fapte de furt şi tentativă de furt şi au
confiscat bunuri în valoare de 1.727 lei.

În plus, au fost constatate 97 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 30.365 lei, din care 12 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 66 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 7 la Legea 12/1990 privind comerţul, 3 la Legea 333/2003 privind paza bunurilor, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost reţinute două permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Post-ul Blaj – Acțiune de amploare a IPJ Alba în municipiu și localităţile rurale arondate apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii