Blaj – Acțiune a poliției soldată cu amenzi în valoare de 33.520 lei

Spread the love

La data de 6 februarie 2020, Poliţia Municipiului Blaj cu sprijinul polițiștilor Serviciului Rutier Alba au organizat, pe raza municipiului, o acţiune care a avut ca scop prevenirea faptelor de natură penală sau contravențională, creșterea climatului de siguranță publică și reducerea riscului rutier.

Polițiștii au legitimat 236 de persoane, au verificat 215 autovehicule, au reținut 13 permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii au fost constatate 154 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 33.520 lei, din care 150 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Totodată, au fost depistate două persoane care se foloseau de copiii lor minori pentru a apela la mila publică, iar față de o persoană, cercetată pentru infracțiuni rutiere, a fost luată măsura reținerii.

Post-ul Blaj – Acțiune a poliției soldată cu amenzi în valoare de 33.520 lei apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii