Bărbat din Blaj, reținut de polițiști pentru cumul de infracțiuni

Spread the love

La data de 8 februarie 2020, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 46 de ani, din municipiu, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse prin acesta și lovirea sau alte violențe.

În cursul zilei de 8 februarie 2020, bărbatul, cercetat deja într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, ar fi încălcat măsurile stabilite printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Blaj și și-ar fi agresat fosta concubină.

În cursul zilei de 9 februarie 2020, acesta a fost prezentat în fața magistraților, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

Post-ul Bărbat din Blaj, reținut de polițiști pentru cumul de infracțiuni apare prima dată în Stiri din alba Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii