Amendamentul ”Dîrzu” la Legea privind Programul Naţional de Dezvoltare a Turismului „Schi în România” a trecut de Parlament

Spread the love

Marți, 16 aprilie, deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu a postat pe Facebook un anunț extrem de important pentru viitorul turismului din România.

”Amendamentul Dîrzu la Legea privind Programul Naţional de Dezvoltare a Turismului „Schi în România ” a trecut de Parlament!
Am extins zonele din județul Alba unde se vor dezvolta cu prioritate domenii schiabile sau se vor organiza alte sporturi de iarnă!
Noua listă, adoptată astăzi de Parlament, este compusă din: : Abrud, Arieşeni, Baia de Arieş, Zlatna, dezvoltarea zonei turistice „Ursoaia” (comuna Horea, Gârda, Albac), Munții Șureanu (PoartaRaiului), Munții Apuseni, Munții Metaliferi, Munții Bihariei, Munții Bihorului, Muntele Găina, Muntele Mare, Munții Trăscăului.

Le mulțumesc tuturor parlamentarilor care au dat un vot de încredere turismului și sporturilor de iarnă din județul Alba!” a scris Ioan Dîrzu.

Post-ul Amendamentul ”Dîrzu” la Legea privind Programul Naţional de Dezvoltare a Turismului „Schi în România” a trecut de Parlament apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii