Alba Iulia – Minore dispărute de la casa de tip familial unde locuiau

Spread the love

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către reprezentantul unei case de tip familial pentru minori, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, la sfârşitul lunii decembrie 2018, minorele OPREAN ANA TEODORA, de 17 ani şi DANCIU ELENA, de 16 ani, au plecat din casă şi nu au mai revenit.

Semnalmentele minorei OPREAN ANA TEODORA: înălţime 1,55- 1,60 m, greutate 50- 55 kg, faţă ovală, păr vopsit blond, lung, ochi căpriu, ten deschis.

La data plecării, aceasta purta geacă şi pantaloni roz cu albastru. Semnalmentele minorei DANCIU ELENA: înălţime 1,65 m, greutate 45- 50 kg, faţă ovală, păr brunet, de lungime medie, ten măsliniu, ochi căpriu, iar pe mâna stângă are un tatuaj cu inscripţia „LOVE”.

La data plecării, aceasta purta geacă scurtă, neagră, blugi negri tăiaţi şi încălţăminte de culoare neagră.

Încă de la momentul dispariţiei, au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorelor, acestea fiind date în urmărire la nivel național, însă, până în momentul de faţă nu au fost identificate.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Post-ul Alba Iulia – Minore dispărute de la casa de tip familial unde locuiau apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii