Accident în Sâncel. Autoturism cu numere false, răsturnat de un tânăr fără permis de conducere

Spread the love

În data de 19.06.2014, ora 12.15, cu ocazia activităţilor de patrulare desfășurate, poliţiştii Postului de Poliţie Sâncel, au identificat, pe strada Mihai Eminescu din comună, un autoturism răsturnat în afara carosabilului, avariat în proporţie de 80%.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 18/19.06.2014, V.C., de 24 de ani, din comuna Sîncel, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, a condus autoturismul în care se mai aflau doi tineri din comuna Jidvei iar la un moment dat, pe strada Mihai Eminescu, a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Din verificări a rezultat că autoturismul era înmatriculat în Anglia iar plăcuţele de înmatriculare ce erau aplicate pe el erau false, acestea fiind atribuite unui alt autovehicul.

Faţă de V.C. a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Comentarii

Comentarii