A apărut o nouă metodă de înșelăciune! Cetățenii primesc emailuri false transmise în numele Cabinetului președintelui ANAF

Spread the love

ANAF avertizează contribuabilii în legătură cu un email periculos care pare trimis în numele președintelui instituției. Oamenii sunt sfătuiți să nu deschidă aceste mailuri, iar dacă totuși le-au deschis să urmeze pașii menționați în comunicat.

„ANAF atenționează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele Cabinetului președintelui ANAF. Precizăm că, nu există vreo persoană cu numele Maria Voicu care să-și desfășoare activitatea la Cabinetul Președintelui. Pentru siguranța dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideți aceste emailuri, iar dacă au fost deschise, să nu urmați pașii descriși în acestea: să nu apelați numărul de telefon afișat/recomandat sau să dați Reply la email. Agenția Națională de Administrare Fiscală a sesizat organele abilitate cu privire la aceasta situație, pentru continuarea cercetărilor și prevenirea unor potențiale fraude.”

Post-ul A apărut o nouă metodă de înșelăciune! Cetățenii primesc emailuri false transmise în numele Cabinetului președintelui ANAF apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii