Spread the love

Duminică, de la ora 10, în Piața Mare Agroalimentară din Blaj are loc cea de a XVIII-a ediţie a manifestării „Bogăţiile toamnei la Blaj”, un eveniment deja tradițional al fiwecărei toamne în Mica Romă. Și în acest an organizatorii vor oferi producătorilor agricoli de pe Valea Târnavelor ocazia de a-şi expune produsele de calitate superioară din recolta anului 2018 pe standurile ce vor fi amenajate special pentru această sărbătoare. Peste 40 de producători agricoli din zonă vor participa şi la tradiţionalul concurs de standuri, organizat ca în fiecare an de Primăria şi Consiliul Local Blaj.

Cei mai buni producători agricoli locali vor participa la un concurs și, în urma unei jurizări de specialitate câștigătorii vor fi recompensaţi de Primăria şi Consiliul Local Blaj cu diplome şi premii.

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Blaj, organizatorii acestui eveniment vor oferi celor prezenți la această sărbătoare şi un program de muzică populară, susţinut de Ansamblul Folcloric „Augustin Bena” al Judeţului Alba și de Ansamblul Folcloric „Hopârteanca” din comuna Hopârta.

Post-ul apare prima dată în Ziarul Apulum.


Source: Stiri Blaj

Comentarii

Comentarii